W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla.
Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere
Halkaisija: noin 40 cm
Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola
Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa
Käsin täytetyt croissantit crème patissière -täytteellä, 100 % valmistettu Italiassa vain italialaisista raaka-aineista. Vakio versiot ovat saatavilla 43 gramman (mini croissantit), 95 grammaa ja 100 grammaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden mukauttaa painoa tarpeidesi mukaan. Vakio laatikoissa on 90 mini croissanttia tai 75 normaalia croissanttia. Myös pienempiä laatikoita, joissa on 40 kappaletta, on saatavilla.
Kirja La Crème des Pâtissiers, kirjoittanut Christophe Michalak, on suunnattu kaikille leivonnan ystäville. Tämä teos esittelee 35 lahjakasta leipuria, kuten Pierre Hermé, Philippe Conticini, Christophe Adam, Yann Couvreur...
Esitettynä sanomalehden muodossa, La Crème des Pâtissiers kunnioittaa suurimpien kokkien allekirjoitusreseptejä. Jokainen esittely vie sinut eri maailmaan, mahdollistaen kokeilun Haute Couture -leivonnassa.
Tämä kaunis teos on tarkoitettu kaikille herkkusuille, jotka ovat uteliaita näkemään kulissien takana.
Munakääre on nopea ja helppokäyttöinen ruoanvalmistusperusta, joka tarjoaa loputtomasti muunneltavia reseptejä: kääryleet, samossat, gratinit... Tuote on ilman lisäaineita ja valmistettu ulkona kasvatettujen kanojen munista.
Ranskan munat.
Pakkaus: 40 kappaleen laatikot - 110g
Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Meidän jäätelömme: PERfeKTO!
Hyödyntäen olemustamme, maitoa, olemme äskettäin lisänneet uuden tuotteen valikoimaamme: jäätelö.
Sen nimi on PERfeKTO.
Maidosta, 100 % kotimaista. Ja laadukasta!
Ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Kermainen. Erittäin luonnollinen ja miellyttävä maku.
make sweet:
Pehmeät letut muistuttavat kotitekoisia lettuja. Nämä tuotteet voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää erinomaisena pohjana herkullisille jälkiruoille.
Paistettuna pannulla ja täytettynä suklaalla, hillolla tai muulla täytteellä, ja liekitettynä valitsemallasi liköörillä, ne muodostavat erinomaisen jälkiruoan.
make savory:
Paistettuna pannulla puolikkaalla suolatusta voista, tattarileivät ovat todellinen herkku. Ne voidaan täyttää kinkulla, juustolla, munilla nauttiaksesi täydellisestä letusta, ja gourmet-tyyliin purjojuustolla, Saint Jacques -simpukoilla ja pienillä vihanneksilla...
Kierrettyinä valkosipuli-yrttijuustolla ja kinkulla tai lohella, jäähdytettyinä ja sitten leikattuina pieniksi viipaleiksi, ne täydentävät aperitiivisi.
Suunniteltu olevan pannun halkaisijan (noin 27 cm) mukainen.
Pussissa se säilytetään suojakaasussa hapenpoistajalla: tämä hidastaa letun luonnollista hapettumista, kun pussi on suljettu.