Tuotteet hakusanalla paris creperie (23)

Croissant-valikoima - Täyttämättömät Croissantit

Croissant-valikoima - Täyttämättömät Croissantit

Herkullinen lehtivalikoima hienovaraisella voin maulla
tyhjät vegaaniset croissantit

tyhjät vegaaniset croissantit

vegaaninen tyhjät croissant Cod:CCA012
Croissant-jauho

Croissant-jauho

W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista. Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
VOHVELIKOTI

VOHVELIKOTI

Paperi; C1S, C2S, Kraft, Erityinen, Duplex Painatus; CMYK, Pantone, UV, Silkkipaino Laminointi; Mattapintainen, Kiiltävä, Lakka, Dispersion Sovellus; Kuuma folio, Deboss, Emboss, Rakenne, Spot UV
Torniherkut - Jälkiruoat

Torniherkut - Jälkiruoat

asennetut galleriateokset
Tattaripannukakut - Pannukakkujen ja galettien valmistaja

Tattaripannukakut - Pannukakkujen ja galettien valmistaja

Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla. Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere Halkaisija: noin 40 cm Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa
Kierrekana

Kierrekana

Ainesosat: Kananlihasta valmistetut dönerviipaleet Erityiset mausteet Vesi Suola Saatavilla 5–120 kg
Croissantit

Croissantit

Kuorrutettu marmeladikroissant 48 g Visuaalinen kohokohta Tuotenumero: 3582 Mitat: 12 x 5 x 4 cm Laatikko: 75 kpl.
Brysselin Voimalajiseos

Brysselin Voimalajiseos

5 kg sekoituspussit (153 valmista vohvelia) Palletti 140 pussia.
Crème Patissière Croissant - Pakastetut croissantit HoReCa:lle ja vähittäiskauppaan

Crème Patissière Croissant - Pakastetut croissantit HoReCa:lle ja vähittäiskauppaan

Käsin täytetyt croissantit crème patissière -täytteellä, 100 % valmistettu Italiassa vain italialaisista raaka-aineista. Vakio versiot ovat saatavilla 43 gramman (mini croissantit), 95 grammaa ja 100 grammaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden mukauttaa painoa tarpeidesi mukaan. Vakio laatikoissa on 90 mini croissanttia tai 75 normaalia croissanttia. Myös pienempiä laatikoita, joissa on 40 kappaletta, on saatavilla.
Orangettes

Orangettes

Tummalla suklaalla päällystetty Tumma 308 Tumma pussi 100g 308 S1 CC
Grillattu punainen paprika

Grillattu punainen paprika

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 21550 Grammaa: 330ml
Vadelmatorttu

Vadelmatorttu

Klassiset vadelma-tortut
Leipomopussit

Leipomopussit

Erikoistumme räätälöityjen brändättyjen laukkujen toimittamiseen leipomoalalle eri tyyleissä. Tarjontamme sisältää - Tasapussit - Kylkipussit - Kalvopintapussit - Keskiraita/ sivuraidalliset ikkunapussit - Loivapohjapussit - Kaksipuolisesti avautuvat pussit Materiaalit sisältävät - Valkoinen/ ruskea kraft - Vahattu - PE-päällystetty - Lasikuitu - Rasvasuojattu
Konditorien Kerma Christophe Michalakilta - Kirjat

Konditorien Kerma Christophe Michalakilta - Kirjat

Kirja La Crème des Pâtissiers, kirjoittanut Christophe Michalak, on suunnattu kaikille leivonnan ystäville. Tämä teos esittelee 35 lahjakasta leipuria, kuten Pierre Hermé, Philippe Conticini, Christophe Adam, Yann Couvreur... Esitettynä sanomalehden muodossa, La Crème des Pâtissiers kunnioittaa suurimpien kokkien allekirjoitusreseptejä. Jokainen esittely vie sinut eri maailmaan, mahdollistaen kokeilun Haute Couture -leivonnassa. Tämä kaunis teos on tarkoitettu kaikille herkkusuille, jotka ovat uteliaita näkemään kulissien takana.
Muna' Wrap

Muna' Wrap

Munakääre on nopea ja helppokäyttöinen ruoanvalmistusperusta, joka tarjoaa loputtomasti muunneltavia reseptejä: kääryleet, samossat, gratinit... Tuote on ilman lisäaineita ja valmistettu ulkona kasvatettujen kanojen munista. Ranskan munat. Pakkaus: 40 kappaleen laatikot - 110g
Orangettes

Orangettes

Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Suklaajäätelö

Suklaajäätelö

Meidän jäätelömme: PERfeKTO! Hyödyntäen olemustamme, maitoa, olemme äskettäin lisänneet uuden tuotteen valikoimaamme: jäätelö. Sen nimi on PERfeKTO. Maidosta, 100 % kotimaista. Ja laadukasta! Ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Kermainen. Erittäin luonnollinen ja miellyttävä maku.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Mansikkatorttu

Mansikkatorttu

mansikkatorttu Koodi: MIG006
Vadelma juustokakku

Vadelma juustokakku

Juustokakku vadelmalla Cod:MNG003
keksit jne.

keksit jne.

keksit jne.
Herkkufestivaali - 4 tattarigalettea + 4 pehmeää pannukakkua

Herkkufestivaali - 4 tattarigalettea + 4 pehmeää pannukakkua

make sweet: Pehmeät letut muistuttavat kotitekoisia lettuja. Nämä tuotteet voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää erinomaisena pohjana herkullisille jälkiruoille. Paistettuna pannulla ja täytettynä suklaalla, hillolla tai muulla täytteellä, ja liekitettynä valitsemallasi liköörillä, ne muodostavat erinomaisen jälkiruoan. make savory: Paistettuna pannulla puolikkaalla suolatusta voista, tattarileivät ovat todellinen herkku. Ne voidaan täyttää kinkulla, juustolla, munilla nauttiaksesi täydellisestä letusta, ja gourmet-tyyliin purjojuustolla, Saint Jacques -simpukoilla ja pienillä vihanneksilla... Kierrettyinä valkosipuli-yrttijuustolla ja kinkulla tai lohella, jäähdytettyinä ja sitten leikattuina pieniksi viipaleiksi, ne täydentävät aperitiivisi. Suunniteltu olevan pannun halkaisijan (noin 27 cm) mukainen. Pussissa se säilytetään suojakaasussa hapenpoistajalla: tämä hidastaa letun luonnollista hapettumista, kun pussi on suljettu.